Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CoinShares, Dünyanın İlk Stake Ödülü Veren Kripto ETP’sini Listeliyor

Avrupa’nın en büyük dijital varlık yatırım şirketlerinden biri olan CoinShares, dünyanın ilk stake ödülleri ve düşük hizmet ücretleri olan kripto ETP’lerini piyasaya sürüyor.

26 Ocak tarihinde yayınlanan basın bültenine göre, Tezos (XTZ) ETP’si yıllık %3, Polkadot (DOT) ETP’si yıllık %5 stake ödülü verecek. İki ETP’de nerdeyse hiç hizmet ücreti alınmayacak.

CoinShares’in çıkaracağı ETP’leri Frankfurt merkezli Alman borsası Xetra’da listelenecek. Proof-of-stake protokolleriyle piyasaya sürülecek olan ETP’ye yatırım yapan müşteriler ödüllerini CoinShares’in teknoloji platformundan alacağı bildirildi.

Yatırımcıların ağı ve işlemleri doğrulamak için varlıklarını kullanmasını gerektiren Proof-of-stake protokollerinde doğrulayıcılar ödül olarak yatırım yaptıkları dijital parayı kazanır. Bu durum yatırımcılara katkıda bulunur.

CoinShares Ürün Başkanı Townsend Lansing’in yaptığı açıklamada:

Stake ödüllerini yatırımcılarla şeffaf bir şekilde paylaşmamıza olanak sağlayacak bir mekanizma ile desteklenen ilk kripto ETP’lerini piyasaya sürmekten gurur duyuyoruz.

dedi.

CoinShares’in ekonomisinden sorumlu Başkanı Frank Spiteri:

CoinShares, 2015 yılında Avrupa’nın ilk Bitcoin ETP’sini piyasaya sürerek ilkler ve yeniliklerle dolu bir geçmişe sahip olduğundan bu durum için de oldukça heyecanlıyız. Amacımız ETP lansmanlarıyla sektörü ileriye taşımaktır. Zamanla Proof-of-stake’in dijital varlıkları izleyen ETP’ler için tercih edilen bir yapı haline geleceğine inanıyoruz.

açıklamalarında bulundu.

Bu duyuru ile CoinShares toplam ETP sayısını altıya çıkarıyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!