Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Corona Virüsünün Kripto Parası Piyasaya Sürüldü!

2017 yılının boğa piyasasında görülen ve shitcoin olarak ifade edilen farklı ve amaçsız kripto para birimleri yeniden ortaya çıkmaya başladı.

CoronaCoin (NCOV) Gerçek Oldu

Şüphesiz bunların arasındaki en ilginçlerden birisi ise CoronaCoin olarak karşımıza çıkıyor. Reddit üzerinden yapılan duyuru ile tanıtılan kripto para birimi, teknik olarak Corona virüsüne endeksli olacak. Yapılan tanıtımda virüs ne kadar yayılırsa coin’in değerinin de o kadar artacağı vurgulandı. ERC-20 tabanlı yani Ethereum ağı merkezli bir token olan CoronaCoin (NCOV), oldukça ilginç bir arz modeline de sahip.

Projenin kurucuları ilk arzı 7.604.953.650 yani dünyadaki toplam nüfus olarak belirlediler. Bunun her 48 saatte bir yapılacak güncellemelerle değişeceğini belirten ekip, virüsten etkilenen insanlara ve ölümlere göre arzın azalacağını duyurdu. Token’in herhangi bir üretimi söz konusu değil ve devamlı olarak azalma modeline sahip.

CoronaCoin’in şimdiden iki kripto para borsasında listelendiği ve çeşitli cüzdanlardan da satın alınabileceği duyuruldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment