Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cosmos Tabanlı Stablecoin Protokolü Saldırıya Uğradı, 3 Coin Kasası Etkilendi!

Cosmos (ATOM) ekosisteminin cross-chain stablecoin protokolü Harbour Protocol, kısa süre önce saldırıya uğradığını açıkladı.

Harbor ekibi 19 Ağustos tarihli sosyal medya paylaşımında, protokollerinin saldırganlar tarafından suiistimal edildiğini açıkladı. Ekip stOSMO, LUNA ve WMATIC stablecoin mint kasalarının etkilendiğini belirtirken zararın boyutuna dair detay verilmedi.

Ekibin saldırganları araştırdığı ve fonların izini sürmek için çalışmaların devam ettiği belirtilirken detaylı durum raporunun her şey netlik kazandıktan sonra paylaşılacağı vurgulandı. Yapılan açıklamada, tüm saldırı faaliyetlerinin “comdex1sm…jwt5” adlı cüzdan tarafından gerçekleştirildiğine yer verildi.

Ekip, olası bir orta yol bulmak için saldırıyı gerçekleştirenleri kendileriyle iletişime geçmeye davet etti:

İstismarın nasıl gerçekleştirildiğini özetleyen ayrıntılı bir olay raporu, tüm deliller toplandıktan sonra yayınlanacaktır. Ancak bu süre zarfında topluluğu fonları takip etmemize yardımcı olacak her türlü desteği sunmaya davet ediyoruz. İstismarcının bu mesajı okuyabilmesi durumunda, optimum olan ve kullanıcıları ve topluluk üyelerini etkilemeyen bir çözüm bulmak için konuşmaya açık olduğumuzu belirtir ve bizimle iletişime geçmeye davet ederiz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!