Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Craig Wright, 500 Bin BTC’yi Ödemek İçin Yine Ek Süre istedi

Kripto para sektörünün en ünlü ve bir o kadar da tartışmalı isimleri arasında yer alan Craig Wright, geçmiş dönemde birlikte çalıştığı Dave Kleiman’a ödemesine hükmedilen 500 bin Bitcoin’lik parayı ödemek için bir ek süre daha istedi.

Bilindiği gibi, geçtiğimiz dönemde Wright’a mahkeme heyeti Kleiman’a 500 bin adet BTC ödemesi gerektiğini söylemişti. Bu durumun ana sebebi de, Wright ve Kleiman’ın 2011 yılında birlikte kazdığı Bitcoinlere dayanıyor. Wright, o dönem iş ortağı olan Kleiman ile kazdığı 1 milyon Bitcoin’in hepsinin kendisine ait olduğunu iddia etmiş ancak mahkeme heyeti, Wright’ın o 1 milyon BTC’nin yarısını Kleiman’a geri vermesi yönünde bir karar almıştı.

Wright, daha önce belirlenen miktarı ödemek için iki haftalık ek süre talep etmişti. Bu bir aylık yeni ek süre talebi de, aslında Wright’ın elinde yeteri kadar BTC olmadığını bizlere gösteriyor olabilir.

Şu an için değeri tam 5 milyar dolar eden o Bitcoin’leri Wright’ın herhangi bir zamanda ödeyebilecek parası olup olmadığı ise büyük bir merak konusu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment