Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Ekonomist: Bitcoin ”Bankaları Yok Edecek!”

Lider kripto para birimi Bitcoin’in bankacıları işinden edip etmeyeceği özellikle son iki yıl çok fazla tartışılmaya başlandı. Bundan iki sene önce Bitcoin’in alt yapı konusundaki yetersizlikleri nedeniyle birçok kişi oyunu bankalardan yana kullansa da, özellikle Lightning Network gibi gelişmeler birçok kişinin aklını Bitcoin yönünde çelmeyi başardı.

Kripto para sektöründe Tim Draper, Tom Lee, Mike Novogratz ve John McAfee gibi isimler Bitcoin’in eninde sonunda galip geleceğini vurgulayanlardan sadece birkaç tanesi olarak bilinmekte. Bunun yanı sıra Mauldin Economics’in yatırım stratejistlerinden Jared Dillian, Bitcoin’in eninde sonunda bankaları yok edeceğini vurguladı.

Dillian konu hakkında yayınladığı tweet’inde Bitcoin’in bankaları yok etmesi konusunda sorulacak sorunun yapıp yapamayacağı değil, ne zaman yapacağı olduğunun da altını çizdi. Ünlü ekonomist açıklamasının başlarında Bitcoin’i sadece birkaç haftadır araştırdığını da itiraf etti ve ileride daha farklı bilgiler ile takipçilerin karşısına çıkabileceğini ima etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment