Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Craig Wright Yalan İfade Mi Verdi?

Satoshi Nakamoto olduğunu iddia etmesine rağmen bunu hala hiçbir şekilde kanıtlayamayan ve espri konusu haline gelen Craig Wright, mahkemeden oldukça sert bir darbe aldı.

Yargıç Reinhart Sahte Satoshi’ye Yüklendi

Craig Wright’ın eski iş arkadaşı Dave Kleiman‘ın ailesi ile olan davası hala son hız devam ediyor ve Wright burada bir sonuç elde etmeye hiç yaklaşamadı. Yargıç Bruce Reinhart yeni yaptığı bir açıklamada Craig Wright’ı sahte evrak hazırlamak ve devam eden davada yalan beyanda bulunmakla suçladı.

Reinhart, Wright’ın güvenilirliğini sorguladıktan sonra kendisinin mahkemede Satoshi Nakamoto olduğunu iddia etmesi ile açık açık yalan söylediğini ifade etti. Soruşturmada “herhangi biri tarafından kolaylıkla bir kalem ve kağıtla yapılabilecek” evraklar sunarak yargıyı kandırmaya çalıştığı iddia edilen Wright, hala Bitcoin varlıklarını kanıtlayabilmiş değil.

Yargıç 9 Mart 2019 tarihinde bunu talep etse de, Wright bunun gizli bir Tröst fonunda olduğunu ve bunun yakında geleceğini belirtmişti. Aradan resmen bir yıl geçmesine rağmen ise hala hiçbir gelişme olmaması, Wright’ın etkisi ile güvenilirliğinin yavaş yavaş azalmasına yol açıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment