Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Craig Wright’tan Salvolar: Bitcoin Kullanıcıları Para Aklayan Kişilerdir

Kripto para sektörünün belki de en ilginç isimlerinden birisi olan Craig Wright’tan yepyeni açıklamalar geldi. Yaptığı sivri çıkışlarla adından sıkça söz ettiren ve bu yönüyle birçok kişinin kendisinden nefret etmesini sağlayan Wright, son olarak da Bitcoin’e karşı cephe aldı ve sert sözler kullandı.

Kendisini Satoshi olarak ilan eden Wright, Bitcoin kullanıcılarının para aklayıcılar olduğunu iddia ederken, gelecekte tüm bu isimlerin hapsi boylayacağını da söyledi.

Hükümetlerin kripto para sektöründe ciddi regülasyon hamlesi yapması gerektiğini söyleyen Wright, bu alanda şu an için ciddi bir başı boşluk olduğunu da iddia etti. Başarılı isim şmyle konuştu:

”Ligthning Network ağında bir node işletiyorsanız aslında o zaman bir lisansa sahip olmanız gerekir çünkü siz de para transferlerine aracılık ediyorsunuz. Bu sebeple bu işi ciddi bir şekilde yapmalısınız ve hukuka karşı hesap verebilecek bir konumda olmalısınız. Hukuk bunu sevip sevmediğinizi umursmaz.”

Wright daha sonra Bitcoin yatırımcıları ve kullanıcılarına seslenerek, şunları söyledi:

”Bitcoin ağındaki hemen herkes para aklayıcıdır. Gelecekte bu isimlerin başına çok kötü şeyler gelecek ve hapsi boylayacaklar. Bu sebeple hükümetlerin bu alanda ciddi bir regülasyon yapması artık şart haline gelmiştir.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment