Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CREAM Token Yearn Finance Haberiyle Yükselişe Geçti

Yearn Finance (YFI) kurucusu olan ve artık DeFi dünyasının en ünlü isimlerinden biri haline gelen Andre Cronje, Yearn ve Cream protokolleri arasında yeni bir köprü kurulduğunu açıkladı. Cronje; Yearn Finance ve Cream geliştiricilerinin Cream v2 projesi için bir araya geldiğini duyurdu ve CREAM token bu duyuru sonrasında yüzde 30’dan fazla değer kazandı.

Ünlü DeFi geliştiricisi Andre Cronje bu sabah paylaştığı bir duyuru ile Yearn Finance ve Cream Finance ekiplerinin ortak bir amaç uğruna bir araya geldiğini açıkladı. Yapılan açıklamada YFI ve CREAM geliştiricilerinin Cream v2’yi geliştirmek için birlikte çalışacağı aktarıldı. Cream v2 adlı yeni projenin temelinde kaldıraçlı ve lending ürünlerin olacağı belirtildi.

Yearn Finance ve Cream arasında yeni bir birliktelik

DeFi kullanıcıları Cream v2 projesi sayesinde kaldıraçlı bir şekilde pasif gelir elde edebilecekler. Projenin bunun yanı sıra Yearn Finance ve Cream arasında yapılacak ortak çalışmalar için bir zemin oluşturacağı düşünülüyor.

Bu birliktelik hem Yearn hem Cream protokollerine kitlenmiş toplam varlık miktarını (TVL) artıracak ve geliştirici ekiplerinin daha etkili kararlar almasını sağlayacak. Bu süreç içerisinde Cream’in lending ürünlerine daha çok ağırlık vermesi ve Stable Credit ürününün Cream tabanlı olması bekleniyor.

Cronje tarafından yapılan açıklamaya göre Yearn Vault’taki ‘hisseler’ bu birliktelik sayesinde Cream’de dayanak varlık olarak kullanılabilecek. Ayrıca bu iki parite arasında lending hizmeti sağlanacak.

Bu ortaklık CREAM tokenın dinamiklerinde herhangi bir değişikliğe yol açmayacak. CREAM protokolünün tokenı ve yönetim şekli bu ortaklıktan etkilenmeyecek.

CREAM token yüzde 20’den fazla değerlendi

Andre Cronje’nin bu ortaklığın duyurusunu yapması ile CREAM tokenın yüzde 30’den fazla değerlenmesi neredeyse bir oldu. CoinGecko verilerine göre bugün sabah 9 sularına kadar 40-45 dolardan işlem gören CREAM, saat 10 sularında 65 dolara kadar çıktı. Cronje’nin bu duyuruyu saat tam 09:20’de yapmış olması bu hareketliliğin tesadüf olmadığını gösteriyor olsa gerek.

cream-finance-token-fiyat

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!