Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Crypto Kemal’den Altkoin Yatırımcılarına Uyarı

Bir süre boyunca alternatif kripto paraların (altkoin) gölgesinde kalan Bitcoin geçtiğimiz son birkaç saat içerisinde yeniden sahneye çıktı. Kripto para yorumcularından Crypto Kemal’e göre bekleme sırası şimdi altkoinlere geçti.

Haftalar boyunca 9 bin-9 bin 500 dolar aralığında sıkışan Bitcoin, dün yeniden 10 bin doların üstüne çıktı. Bitcoin bu seviyeye en son 10 Haziran tarihinde çıktığı için piyasada yaşanan bu hareketlilik birçok yatırımcıyı umutlandırdı.

Bitcoin fiyatındaki bu yükseliş birçok Bitcoin destekçisini memnun etmiş olsa gerek. Fakat bazı altkoin yatırımcıları, Bitcoin fiyatındaki bu hareketliliğin altkoinleri gölgede bırakmasından endişeleniyorlar.

“Bekleyin” Uyarısı

Crypto Kemal bugün sosyal medya hesabından bir gönderi paylaşarak piyasada yaşanan gelişmeyi yorumladı. Piyasanın gidişatı hakkındaki görüşlerini paylaşan Crypto Kemal, özellikle altkoin yatırımcılarını ilgilendirecek bazı yorumlar yaptı.

Crypto Kemal, yukarıdaki gönderisinde de görülebileceği üzere BTC fiyatının hızla yükselmeye başlaması halinde altkoinlerin gölgede kalabileceğini düşünüyor. Kendisi bu yüzden şimdilik altkoin yatırımı yapmadan önce biraz beklemenin mantıklı olacağına inanıyor.

Yeni Bir Altkoin Dalgası

Bir başka kripto para yorumcusu olan Crypto Michael da bugün piyasanın gidişatına ilişkin bazı yorumlar yaptı. Bitcoin ile altkoinler arasındaki ilişkiyi yorumlayan Michael van de Poppe, altkoinlerin gölgede kalacağına pek ihtimal vermiyor.

Bitcoin fiyatındaki yükselişi yorumlayan Michael, bunun kısa ömürlü bir yükseliş olabileceğine inanıyor. Onun görüşlerine göre altkoinler önümüzdeki birkaç ay boyunca daha yükselmeye devam edecekler ve ancak bunun ardından Bitcoin’in tam anlamıyla yükselmeye başladığını göreceğiz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment