Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatında 300 Dolarlık Artış: 10 Bin 300 Dolar Görüldü!

Bitcoin fiyatı geçtiğimiz son birkaç saat içerisinde birkaç yüz dolar yükseldi ve yeniden 10.300 dolar seviyesinin üstüne çıktı.

Bitcoin geçtiğimiz gün aniden değer kazanmaya başladı ve 10 bin dolar barajının üstüne geçti. Bu Bitcoin için oldukça önemli bir gelişmeydi çünkü BTC 10 Haziran tarihinden beri bu seviyenin üstünü göremiyordu.

Şu anda kripto para yatırımcılarının en çok merak ettikleri şeylerden biri Bitcoin’in bir sonraki durağının neresi olacağı. Bu soruyu kesin bir şekilde yanıtlamak pek mümkün olmasa da Bitcoin şimdilik yükselmeye devam ediyor gibi görünüyor.

300 Dolar Yükseldi

Bitcoin fiyatı bugün sabah 06:00 sularına kadar 10 bin dolar seviyesinde seyrediyordu. Hatta fiyatı 10 bin dolar ile 9 bin dolar arasında sürekli olarak gidip geldiğini bile söyleyebiliriz. Fakat piyasada geçtiğimiz son 3 saat içerisinde sağlam bir hareketlilik yaşandı.

Bitcoin özellikle Asya’daki piyasaların güne iyi bir başlangıç yapmalarının ardından değer kazanmaya başladı. Bir yandan altın fiyatı yükselirken bir yandan Bitcoin fiyatı yükseldi ve BTC fiyatında son 3 saat içerisinde 300 dolarlık bir yükseliş görüldü. Bitcoin fiyatı böylece 10 bin 300 doların üstüne gelmiş oldu.

Bitcoin’in günlük grafiği

Sıradaki Hedef Ne?

Bitcoin’in 10 bin doların üsütnde kalıp kalamayacağı büyük bir merak konusu. Bazı kripto para yorumcuları Bitcoin’in şu anki durumundan umutlu gibi görünüyorlar. Yerli kripto para analistlerinden Rookie geçtiğimiz gün paylaştığı bir grafikle piyasanın şu anda yükseliş trendinde olduğunu açıkladı.

Josh Rager ise Bitcoin’in şu an için oldukça kritik bir süreçten geçtiğini söyleyerek özellikle 10.473 dolar seviyesine işaret etti. Onun tahminlerine göre BTC’nin bu seviyenin üstüne çıkması piyasanın iyice hareketlenmesine yol açacak.

Geçmiş Verilere Bakalım

Bazı yorumcular Bitcoin ile ilgili olumlu yorumlar yapsalar da bu yorumlara zıt şeyler söyleyen isimler de var. Mesela Jack Purdy geçtiğimiz gün bir görsel paylaşarak Bitcoin’in 10 bin doların üstüne çıktıktan sonraki performanslarını yorumladı.

Bu geçmiş verilere baktığımızda Bitcoin’in 10 bin doların üstüne çıktıktan sonraki 90 gün içerisinde genelde değer kaybettiğini görebiliyoruz. Bu da insanların aklına doğal olarak şu soruyu getiriyor: Bu seferki yükseliş de mı kısa süreli olacak?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment