Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CryptoCamp ile Online, Sertifikalı Kripto Para Eğitimi Fırsatı

’’Bitcoin Nedir?Blockchain nedir? Kripto paralarda işlem yapmaya nereden, nasıl başlayabilirim? Bu alanda kendimi nasıl geliştirebilirim?…’’ ve benzeri sorulara cevap arayanlar için yoğunlaştırılmış, tamamen online, sertifikalı ve yeni nesil eğitim programı CryptoCamp 16-20 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek.

Yoğunlaştırılmış programıyla, A’dan Z’ye interaktif blockchain ve kripto para eğitimi CryptoCamp, CryptoWomen Turkey & GlobalB işbirliği ve dijital varlık alım satım platformu Bitexen ana sponsorluğunda düzenleniyor.

CryptoCamp eğitimine aynı zamanda ücretsiz katılım sağlamak mümkün: programa katılım için 2 seçenek sunuluyor. Dileyen katılımcılar eğitim ücreti olan 250 TL+KDV’yi direkt olarak ödeyebilir veya ana sponsor olan Bitexen platformunda ”cryptocamp” koduyla (veya sitede yer alan referans linkiyle) kayıt olup, 5 Exen Coin alarak ”ücretsiz” şekilde katılım sağlayabilir.

Eğitimde neler yer alacak?

Eğitim programı boyunca kripto paraların temelinden başlayarak blockchain teknolojilerinin kullanım alanlarına kadar değinilecek, teknik analiz derslerine yer verilecek, kripto para hukuku ve vergilendirmesi konu edinecek ve işlem yapabilmeye dair uygulamalı/interaktif derslerle kripto para dünyasının detayları işlenecek. CryptoCamp’te katılımcılar toplamda 5 gün, yaklaşık 40 saat boyunca kripto paralar ve blockchain teknolojisi alanında uzman akademisyenler ve sektörde tanınan profesyonellerden eğitim alacak. Programın eğitmenleri arasında Doç. Dr. Aysel Gündoğdu, Erkan Öz, İsmail Hakkı Polat, Turan Sert, Sima Baktaş, Devrim Danyal, Tansel Kaya, Altuğ İşler, Oytun Es, Ezel Saygın, Aytunç Yıldızlı, Hakkı Pehlivan, Doç. Dr. Hüseyin Üvet, Sedat Büyük, Agah Selim Sesli gibi isimler yer alacak ve program dahilinde düzenlenecek panelde sektörce tanınan sürpriz isimler olacak.

Eğitim programı genel katılıma açık olarak, kripto paralar ve blockchain teknolojilerini öğrenmek isteyen, kendini bu alanda geliştirmek isteyen, sektörde iş arayışında olan, finansal okur-yazarlığını geliştirmek isteyen herkese yönelik olarak düzenleniyor. Katılım için yalnızca 18 yaş sınırının olduğu programın başvurularınızı https://cryptocampturkey.com/ adresinden yapabilir, detaylar hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Eğitim Tarihi: 16-20 Aralık 2020
Başvuru: https://cryptocampturkey.com/

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!