Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cryptopia Kripto Para Borsası Yeni ”Emir İptali” Seçeneğini Tanıttı!

Cryptopia 2019 yılının ilk kripto para borsa hacklenmesi olarak kesinlikle tarihe geçen kripto para platformlarından birisi oldu. Borsa Mart ayının başlarında platformun salt-okunur halini piyasaya sürdü ancak işlemler hala eskisi gibi devam etmiyor ve borsa tam olarak açılış yapmadı.

Cryptopia yetkilileri konu hakkında yaptıkları açıklamada platformun yeniden hizmete sunulacağını ve bunun için birden fazla yeni özellik getireceklerini açıkladı.

Borsa konu hakkında yaptığı açıklamada kullanıcıların mevcut emirleri iptal edebileceğini ancak şuan için API devre dışı olduğundan bunun sadece internet sayfası üzerinden mümkün olduğunu vurguladı. Cryptopia bunun yanı sıra ek bir tweet ile bütün emirleri tek bir seferde iptal etmenin de mümkün olduğunu ve 14 Ocak tarihinden itibaren açık olan emirlerin tamamen iptal edilebileceğini vurguladı.

Özellikle kripto para birimlerinin fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar göz önüne alınacak olursa, bütün emirlerin toplu iptali veya herhangi bir alım veya satım emrinin iptal edilebilmesi gerçekten önemli bir özellik gibi gözüküyor.

Kripto para borsası şuan için önemli bir özellik duyurusu yapmış olsa da, kullanıcıların güvenini kazanmak için daha fazla şey yapması gerekiyor gibi gözükmekte çünkü platformun iki hafta süresince alenen hacklenmesi neredeyse bütün kripto para sektörünü şoke eden bir gelişme olarak tarihe geçti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment