Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cryptopia Kripto Para Borsasının Açılışı Ertelendi!

Yeni Zelanda tabanlı kripto para borsası Cryptopia, 2019 yılında hacklenen ilk kripto para borsası olarak tarihe geçmeyi başarmıştı. Platform yaşanan iki haftalık hacklenme olayı sonrası işlem vermeyi tamamen durdurmuş ve yasal kurumlarla konu hakkında iletişime geçmişti.


Yeni Zelanda polisi belirli bir süre sonra borsanın hizmet verebileceğini duyurdu ancak Cryptopia bu duyurudan sonra bile tam olarak hizmete açılmadı ve site basın saatine göre hala kapalı. Borsa yetkilileri geçtiğimiz hafta yaptıkları bir açıklamada 4 Mart Pazartesi günü siteyi tamamen açacaklarını duyursalar da, siteden yapılan ek bir duyuruda açılışın bir gün daha ertelendiği ve 5 Mart Salı günü sitenin kullanıma sunulacağı belirtildi.

Cryptopia’nın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, platformun bugün aktif olacağı ve 14 Ocak 2019 tarihindeki bakiyeleri göstereceği müjdesi verildi. Özellikle Cryptopia borsasında fonları kalan kullanıcılar için bakiyelerin 14 Ocak tarihindeki gibi duruyor olması büyük bir iyi haber şeklinde yorumlanabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment