Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tron ve Tether Anlaştı: USDT Birkaç Ay İçerisinde Tron Ağıyla Buluşacak!

Tron ve Tether tarafından yapılan ortak duyuruya göre bu iki kuruluş, Tether’ın sabitkoini olan USDT’yi bu yılın ikinci çeyreğinde Tron ağıyla buluşturmayı planlıyorlar.

Tron blockchainin standartlarına uygun olarak, yani TRC20 tabanlı olarak, hazırlanacak olan USDT, tüm Tron tabanlı protokollerde ve merkezsiz uygulamalarda (dApp) kullanılabilecek. Tron kullanıcıları, bu yeni işbirliği sayesinde çeşitli işlemler için USDT’yi kullanabilecekler.

2014 yılında piyasa sunulan ve USD ile desteklenen USDT, kripto para piyasasındaki pek çok yatırımcı tarafından kullanılıyor. İtibari parayla desteklenen ve sabit bir değere sahip olan bu token hem alım-satım amacıyla hem de zorlu piyasa şartlarında para tutmak amacıyla kullanılabiliyor.

Merkezsiz bir finans sistemi için mücadele eden ve kendini genel olarak Ethereum’un rakibi olarak değerlendiren Tron, USDT’nin ağa eklenmesiyle birlikte ağ genelindeki merkezsiz uygulama (dApp) ekosisteminin ciddi anlamda büyüyebileceğini düşünüyor. Tron yetkilileri ayrıca bu işbirliğiyle birlikte ağ kullanıcılarının çok daha kolay bir şekilde para saklayabileceklerine ve merkezsiz borsa likiditesinin artabileceğine inanıyorlar.

İkili tarafından yayınlanan duyuruya göre Tron ağının USDT ile buluşması, Tron ile ilgilenen kurumsal yatırımcıların sayısında da kayda değer bir artışa yol açabilir. Yayınlanan bu duyuruya göre Tron, Tether ile yaptığı bu yeni anlaşma sayesinde çeşitli şirketlerle ortaklıklar kurabilir.

Geçtiğimiz yıl BitTorrent’i satın alan Tron, son birkaç aydır kripto para sektörünün ilgi odaklarından biri haline gelmeyi başardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment