Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CryptoQuant CEO’su Bitcoin Boğasının Devamı İçin Kritik Fiyatı Açıkladı!

On-chain analiz platformu CryptoQuant’ın CEO’su Ki Young Ju, kripto para yatırımcılarına kritik bir tavsiyede bulunurken boğa fiyatına işaret etti.

CryptoQuant’ın CEO’su Ki Young Ju, 15 Haziran tarihli X gönderisinde dikkat çeken boğa fiyatına yer verdi. Bitcoin yatırımcılarının ortalama alım fiyatının 47 bin dolar seviyesinde istiflendiğini belirten analist, boğa piyasası devam ettiği sürece fiyatın bu seviyenin altına düşmeyeceğini öngördü.

CEO, Binance’deki kullanıcıların ortalama Bitcoin alım maliyetinin 49.700 dolar, OKX kullanıcılarının maliyetinin ise 47.300 dolar olduğunu gözler önüne serdi.

Boğa piyasası devam ediyor

Bitcoin’in 74 bin dolar seviyesinden %27’lik bir düşüş yaşamış olmasına rağmen halen daha 47 bin doların üzerinde durduğunu ve bu perspektiften bakıldığında boğanın devam ettiğini dile getirdi.

Açıklamasının devamında uzun vadeli yükseliş eğiliminin devam ettiğini vurgulayan CEO, yine de herkesi aşırı risk almaktan kaçınmaya davet etti:

Uzun vadeli yükseliş eğiliminizi koruyun ancak aşırı risklerden de kaçının. Bu bir yatırım tavsiyedir.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1 değer kaybeden Bitcoin, yazım esnasında 66.100 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!