Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CryptoQuant Yöneticisi Bitcoin Fiyatındaki Yatay Seyrin Nedenini Söyledi!

Kripto para analiz şirketi CryptoQuant’ın araştırma müdürü Julio Moreno, Bitcoin fiyatının neden yatay gittiğini ve yeniden şahlandırabilecek faktörü açıkladı.

Julio Moreno 25 Nisan tarihli sosyal medya paylaşımında, Bitcoin fiyatının son günlerde yaşadığı çalkantıya ve bunun olası çözümüne yer verdi.

Fiyatın duraklama yaşamasının ve dar bir aralığa sıkışmasının ardındaki sebebin azalan talep olduğunu belirten Moreno, özellikle spot Bitcoin ETF’lerinde yaşanan gerilemeye dikkat çekti.

Üretilen Bitcoinlerin son haftalarda daha az talep gördüğüne işaret eden deneyimli isim, likit stok verisinin mart sonundaki 15 puan seviyesinden halihazırda 24’e yükseldiğini vurguladı.

Fiyatta bir toparlanma görebilmek için talep özelinde artışa ihtiyaç duyulduğuna değinirken açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

Bitcoin talebin yavaşlamaya devam etmesi nedeniyle fiyat duraklamada. Bunun bir kısmı ETF girişlerinin temelde durmasından kaynaklanıyor. Likit stok mart sonunda 15’ten şu anda 24’e yükseldi. Fiyatların toparlanması için talep artışının yeniden hızlanmasına ihtiyacımız var.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!