Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Santiment Altcoinler İçin Alım Sinyalini Verdi: Tarihi Fırsat Bölgelerinde!

Santiment, altcoinlerin %85’inden fazlasının tarihi bir fırsat bölgesinde konumlandığını söyledi.

On-chain analiz platformu Santiment tarafından 25 Nisan günü yapılan paylaşımda, altcoinlerin güncel durumuna yer verildi. MVRV verisi üzerinden piyasa analizi yapan şirket, altcoinlerin %85’inden fazlasının tarihi bir fırsat bölgesinde olduğunu vurguladı.

MVRV, Piyasa Değeri/Gerçekleşen Değer oranının kısaltmasıdır. Bu, bir kripto paranın şu anda aşırı değerli mi yoksa düşük değerli mi olduğunu gösteren bir göstergedir. Santiment’e göre yaşanan son düşüşler birçok altcoin’i “ucuz” konuma getirdi.

Yaşanan tüm düşüşler ve ardından gelen korku atmosferinin alım yapmak için doğru sinyaller olabileceğine yer veren Santiment cephesi, boğa piyasasında bu gibi fırsatların çok fazla ortaya çıkmayacağını ima etti:

Modelimize göre ortalama cüzdanların orta vadeli kazanç ve kayıpları, çoğu altcoin merkezli cüzdanda gerçekleşen ağır kayıplara işaret ediyor. 1 aylık, 3 aylık ve 6 aylık döngülerde cüzdanların kolektif getirilerinin piyasa değerini gerçekleşen değerine (MVRV) göre hesaplarken, takip ettiğimiz varlıkların %85’inden fazlası tarihi bir fırsat bölgesindedir. Tüm bu piyasa değeri düşüşlerinin ardından kalabalıktan artan bir korku sızarken satın almak haklı görülebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!