Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CryptoQuant’tan Bitcoin Uyarısı: Bu Seviyenin Altında Fiyat Boşluğa Düşer!

Son veriler Bitcoin’in tutunamaması halinde sert daha derin bir düzeltme yaşayacağı seviye olarak 56 bin doları işaret ediyor.

On chain veri ve analiz platformu CryptoQuant resmi Twitter hesabı üzerinden 28 Haziran tarihinde yaptığı açıklamada, Bitcoin yatırımcıları için kritik destek seviyesini duyurdu.

Paylaşılan verilerde, daha önce birçok defa direnç olarak çalışan seviyenin mevcut durumda destek olarak çalıştığı ve altında kalınması halinde Bitcoin fiyatının daha sert düzeltmeye gidebileceği belirtildi.

CryptoQuant söz konusu gönderide, şu ifadelere yer verdi:

Bitcoin için nihai destek seviyesi 56 bin dolar; bunun altına sarkabilecek bir düşüş, büyük bir düzeltmeye yol açabilir.

Resim

Bitcoin ve kripto paralar genel olarak bir süredir düzeltme içerisinde bulunuyor. Bitcoin fiyatı, 72 bin dolarlık tepeden 20 gün içerisinde 58.300 dolara kadar gerilerken altcoinler de ciddi düşüşlere ev sahipliği yaptı.

CoinGecko verilerine göre Bitcoin fiyatı daha sonra tepki alarak bir miktar yükseliş yaşadı ancak halen ATH seviyelerinin oldukça altında 61.400 dolar civarlarında işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!