Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Blockchain Hackathon’u Düzenleyecek

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, “Dijital Türkiye Blokzincir Hackathonu” düzenleyeceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nin resmi kanallardan yaptığı duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi olarak yenilikçi blokzincir çözümlerini desteklemeye devam ediyoruz. “Blokzincir becerilerime güveniyorum!” diyenler hünerlerini DIGIATHON 2022’de sergileyecek. Milli Teknoloji Hamlesi’ne katkıda bulunmak istiyorsanız, sizi Dijital Türkiye Blokzincir Hackathon’una davet ediyoruz.

Yapılan açıklamada, detayların yakında belli olacağı belirtilirken takım olarak e-devlet üzerinden başvuru yapılabileceği söylendi.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nin yayınlamış olduğu videoda şu açıklamalar yapıldı:

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi olarak, gençlerimiz başta olmak üzere teknolojiye ilgi duyan tüm vatandaşlarımızın ilgisini geleceğin teknolojilerinden biri olarak gördüğümüz blokzincire çekmeyi hedefleyen projelerimize bir yenisini daha ekliyoruz. Araştıran, geliştiren ve en önemlisi de üreten bir Türkiye olma yolunda yenilikçi teknolojilerde biz de varız. Kamu ve üniversitelere blokzincir konusunda sunacağımız teknik altyapıyla yenilikçi blokzincir projelerinin önünü açmayı hedefliyoruz. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi lokalinde açılması planlanan test ağından dilediğiniz gibi faydalanabileceksiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!