Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

WazirX Binance’in İzinden Gidiyor: USDC, USDP ve TUSD Hakkında Delist Kararı

Hintli kripto para borsası WazirX, müşteri bakiyelerinde bulunan USDC (USD Coin), USDP (Pax Dollar) ve TUSD (True USD) stablecoinlerini BUSD’ye dönüştürme kararı aldığını açıkladı.

WazirX 19 Eylül tarihinde resmi web sitesi üzerinden yaptığı duyuruda, USDC, USDP ve TUSD stablecoinlerinin otomatik olarak BUSD’ye dönüştürüleceğini bildirdi.

Şirket bu kararı likidite ve sermaye verimliliğini artırmak için aldığını açıkladı. Kararlar doğrultusunda, 23 Eylül TSI 14.30’da USDC, USDP ve TUSD cinsinden para çekme işlemleri sonlandırılacak. Ayrıca 26 Eylül tarihinde ise USDC, USDP ve TUSD spot piyasa pariteleri listeden kaldırılacak ve 26 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında kullanıcıların hesabında bulunan USDC, USDP ve TUSD otomatik olarak 1:1 oranında BUSD’ye dönüştürülecek.

Duyuruda şirket ayrıca, otomatik dönüşüm için uygun olan stablecoinlerin listesinin değişebileceği bilgisine yer verdi.

Geçtiğimiz günlerde dünyanın en yüksek hacimli kripto para borsası Binance, yine sermaye ve likidite verimliliğini iyileştirmek adına aldığı kararlar doğrultusunda USDC, USDP ve TUSD bakiyelerinin otomatik olarak BUSD’ye dönüştürüleceğini açıklamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!