Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cüzdan Üreticisi Blockchain.com, LinkedIN’in Yaptığı En İyi Girişimler Listesine Girdi

Kripto para cüzdanı üreticisi Blockchain.Com, LinkedIn İngiltere’nin yaptığı sıralamaya göre, İngiltere’nin en umut vaad eden 25 girişimi arasında yer aldı. 25 girişimin listelendiği çalışmada 9. sırayı almayı başaran girişim, LinkedIN ekibi tarafından esnek çalışma imkanları sunması sebebiyle de beğeni topladı.

Şirket, son dönemde yakaladığı ivme ile birlikte büyüme planlarını da ciddi şekilde arttırmış durumda. Geçtiğimiz yıl yapılan listede yer almayan Blockchain.Com’un bu yılki başarısı, kripto para sektörü açısından da oldukça umut verici.

Geçtiğimiz yıl yine LinkedIn tarafından yayınlanan listede ise ödeme platformu TransferWise 12. sırada kendisine yer bulmuştu. Otoriteler, bu tarz ödeme ve kripto para odaklı şirketlerin son dönemde yakaladığı ivmenin dikkat çekici olduğunu ifade ediyor.

İngiltere dışında, LinkedIN Amerika’nın yaptığı listede de bazı kripto para şirketleri kendine yer bulmayı başardı. Örneğin, kripto para şirket devi olan ve borsadan korumacılığa, cüzdandan güvenlik hizmetlerine kadar birçok yerde var olan Coinbase, listede kendine üçüncü sırada yer buldu.

Kripto para sektörü şirketleri, bu listelerden de anlaşılacağı üzere her ne olursa olsun, başarısını sürdürmeye devam ediyor. Sektörün Blockchain.Com ve Coinbase gibi şirketlerinin yakaladığı bu başarı, hiç şüphesiz daha yolun başında olan diğer girişimlere de örnek teşkil ediyor.

Blockchain.Com bu listede yer almasının yanı sıra son dönemde yapmayı planladığı işe alımlarla da gündeme geliyor. Şu anda 110 çalışanı bulunan şirket, bu sayıyı ciddi şekilde arttırma amacında.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment