Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CZ Bitcoin Fiyatı ve Halving Hakkında Konuştu: ATH Ne Zaman Gelecek?

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao (CZ) birkaç ay sonra gerçekleşecek Bitcoin (BTC) halving’i hakkında konuştu.

CEO Changpeng Zhao, 8 Ekim günü Binance Feed üzerinden paylaştığı bir gönderisinde Nisan 2024’de gerçekleşecek Bitcoin halving’i (yarılanma) hakkında dikkat çeken ifadelerde bulundu.

Geçtiğimiz son 3 Bitcoin halvingine dayanan deneyimlerinden yola çıkan CZ, içinde bulunduğumuz aydan itibaren yarılanmaya olan 7 aylık süreçte beklenti yönünde çok fazla haber akışının olacağını ve bu haberlerin bazılarının umut verici bazılarınınsa FUD dolu saçmalıklar olabileceğini dile getirdi.

Öte yandan insanların Bitcoin halvinginden 1 gün sonra neden Bitcoin fiyatının 2 katına çıkmadığına şaşırabileceklerini belirten CZ, şunları söyledi:

Halvingden bir gün sonra, Bitcoin fiyatı bir gecede ikiye katlanmayacak. İnsanlar bunun neden olmadığını soracak.

Zhao, yükseliş dalgasının halvingden bir yıl sonra gerçekleşebileceğini ve bunun ardı ardına gelen tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) dalgalarından oluşabileceğini vurguladı.

Halvingden bir yıl sonra, Bitcoin fiyatı birden fazla kez ATH’ye ulaşır ve insanlar yine nedenini sorar. İnsanların kısa süreli bir hafızası var.

Yine de tarihin geleceği öngöremeyeceğini hatırlatan CEO, tüm bu fikirlerin geçmiş deneyimlerine dayanan varsayımlardan ibaret olduğunu vurguladı. CEO, yaptığı bu açıklamada Bitcoin halving geri sayım aracının Binance’in ana sayfasına eklendiğini de duyurdu.

Binance’e %20 komisyon indirimi ile üye olmak için tıklayınız.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!