Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CZ: Peter Schiff’in Aslında Bitcoin’e Faydası Dokunuyor

Binance CEO’su Changpeng Zhao, Peter Schiff ile ilgili kişisel bir yorum yaptı. Changpeng Zhao’ya göre Peter Schiff gibi isimler aslında her ne kadar Bitcoin’i eleştirseler de Bitcoin’e bir iyilik yapmış oluyorlar.

Schiff’in Başına Gelenler

Peter Schiff günümüzde kripto paraları en sert şekilde eleştiren isimlerden biri olarak gösteriliyor.

Kendisi bundan birkaç gün önce sosyal medya hesabından bir gönderi paylaştı ve şifresini doğru girdiği kripto para cüzdanına erişemediğini söyledi. Schiff’in bu açıklamayı yapmasının ardından sektördeki bazı isimler Schiff’i yalan söylemekle suçladılar, bazı isimlerse Schiff’e yardımcı olmaya çalıştılar.

Schiff bu açıklamaları yaptıktan birkaç gün sonra bir açıklama daha yaptı ve sorunun çözüldüğünü söyledi. O zaman anlaşıldı ki Schiff cüzdana girmek için kullandığı şifreyi karıştırmış.

 

Bunun üstüne pek çok kripto para takipçisi Schiff’i eleştirmeye hatta kendisiyle alay etmeye başladı. Schiff ise sosyal medya hesabından bir gönderi paylaşarak kendisiyle alay edenlere yanıt verdi ve yine Bitcoin’i eleştirdi.

Bitcoin’in İşine Yarıyor

Binance CEO’su Changpeng Zhao tüm bu olayların üstüne Peter Schiff ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. Zhao’ya göre Schiff her ne kadar Bitcoin’i eleştirmeye, Bitcoin destekçileriyle alay etmeye çalışsa da aslında Bitcoin’e zarar vermiyor. Hatta Zhao’ya göre bunun tam tersine Schiff’in Bitcoin’e faydası dokunuyor.

Changpeng Zhao’ya göre Peter Schiff Bitcoin’i eleştirirken o kadar akıl dışı argümanlar kullanıyor ki kendisinin bu eleştirileri insanları Bitcoin’den uzaklaştırmıyor, tam tersine Bitcoin’e yakınlaştırıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment