Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Daha Fazla Bireysel Yatırımcının Bitcoin’i Benimsemesi Fiyatı Yükseltecek -Ledger CEO

Kripto cüzdan sağlayıcı Ledger’ın CEO’su Pascal Gauthier, bitcoin’in daha fazla bireysel yatırımcı tarafından benimsenmesinin fiyat üzerinde olumlu etki yaratacağını düşünüyor.

İsviçre St. Moritz’deki “Crypto Finance” konferansı sırasında CNBC tarafından yapılan röportajda bitcoin’in mevcut durumunun sürpriz olmadığını ve bireysel yatırımcıların ön plana çıktığını söyleyen Gauthier;

Bitcoin’e sahip olan hesapların sayısı balinalara kıyasla artıyor. Dünya’nın her yerinden bireysel yatırımcılar bitcoin’e zaman geçtikçe daha çok güveniyorlar. Fiyatı yükseltecek olan insanlardır.

açıklamalarında bulundu.

On-chain sağlayıcı Glassnode verilerine göre bitcoin’e sahip olan adres sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 40 milyon civarlarında bulunuyor. Bu veriler, genelde daha fazla bireysel yatırımcının sektöre girdiğini ve bitcoin’e sahip olduğunu ortaya koyuyor.

Geçen yıl bitcoin’den daha iyi performans gösteren bazı altcoin’ler bulunduğunu belirten Gauthier, bazı kripto para birimleri için bu yılın yerlerini sağlamlaştıracakları bir yıl olduğunu öne sürdü. Solana’nın, Ethereum ile rekabet için iyi bir konumda bulunduğunu söyledi.

Ayrıca CEO:

Bir blockchain’in token’ı, o blockchain’in güvenliğidir. Token ne kadar pahalı ise blockchain o kadar güvenlidir.

ifadelerine yerdi ve bunun blockchain’ler için değiştirilemez bir kural olduğunu belirtti.

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!