Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Daha Önce Bilen Analist Bitcoin İçin Rekor Tahminini Açıkladı!

Sadece kripto para sektörünün değil neredeyse bütün finansal sektörün tanınan isimlerinden birisi olan Peter Brandt, herkes 2017 yılının Aralık ayında BTC’nin 50.000 dolara çıkmasını beklerken düşüşü ve XRP’nin aylar öncesinden yarıya ineceğini bilen nadir analistlerden birisi konumunda.

Brandt lider kripto para birimi Bitcoin hakkında bu sefer olumlu bir tahmin yaptı ve önce dibin, daha sonra ise zirvenin görüleceğini açıkladı.

Brandt 2020 yılının Şubata ayında 5.500 dolarla dibin görüleceğini ancak buradan başlayan parabolik yükseliş ile 50.000 dolara çıkılabileceğini vurguladı.

Bitcoin özellikle yaz döneminde 14.000 dolara kadar çıkıp bütün herkesi yanıltsa da, daha sonra aylarca süren volatilite ile 10.000 dolar bandının bir üstünde bir altında gezinip durdu. BTC bundan 1 hafta önce 10.000 dolardan 7.000 dolar bandına kadar inerek, son ayların en büyük kırılmasını yaşadı.

BTC basın saatine göre bütün kripto para piyasası ile birlikte yükselişe geçse de, hala 8.500 dolar seviyelerinde gezinmekte ve kritik 10.000 dolar seviyesinin bir hayli altında. Yine de kripto para piyasasında ani kırılmalar ve yükselişler oldukça mümkün.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment