Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Eylül Ayındaki Kötü Performansın Nedenini Açıkladı!

Kripto para ekosistemi Eylül ayı boyunca ciddi bir ivme kaybetti ve 10.000 dolar üzerinde olan BTC, bir anlık kırılma ile 7.000 dolara kadar geriledi.

Popüler kripto para borsası Binance’nin araştırma kolu Binance Research ise bu düşüşün potansiyel nedenlerini en son raporunda açıkladı. Binance tarafından yapılan açıklamada en olası düşüş sebebinin Bakkt olduğu vurgulandı.

23 Eylül 2019 tarihinde piyasaya giriş yapan Bakkt, ilk fiziki Bitcoin vadelileri ile bekleneni elde edemedi ve ilk gün inanılmaz düşük hacimle adeta korku yarattı. Bunun çok büyük bir kırılma anı olacağını düşünen yatırımcılar ve kurumsal alıcılar, beklentiler karşılanmayınca ellerindekini satıp zarar etmekten kurtulmaya çalışmış olabilirler.

Ekim Ayı Olumlu Geçecek

Binance Research ekibi kötü geçen Eylül ayına rağmen daha iyi günlerin geleceğini vurguladı ve ekledi:

”2019 yılının Ekim ayı vaatlerle dolu umut verici bir ay olacak ve birçok sorunun cevabının bu ayda verilmesi bekleniyor. Ethereum’daki gas ücretleri artacak mı? Telegram Open Network piyasaya çıkacak mı? Bitcoin piyasa egemenliği nereye gidiyor?”

Ekim ayının ilk günü itibariyle kripto para piyasası resmen yeniden ayaklanmış gibi ve önde gelen birçok kripto para birimi yüzde 10’a yakın yükseliş yakaladı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment