Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, Tron İle Olan Ortaklığını Resmen İlan Etti!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance, özellikle Tron ile olan gizli ortaklığı nedeniyle ara ara eleştirilmekteydi.

Sene başında Binance Launchpad ile piyasaya sürülen BitTorrent Token, yatırımcılara ciddi paralar kazandırmış ve buna ek olarak IEO furyasını başlatmıştı. Binance söz konusu hamleden sonra Tron için yeni bir adım daha attı ve staking platformunda Tron desteği sunacağını duyurdu. Pazartesi günü yapılan açıklamada 1 Ekim tarihinden itibaren kullanıcıların Binance hesaplarında TRX depolayabileceği ve buna karşılık çeşitli ödüller alabileceği belirtildi.

Binance, Tron desteğini açıklamanın yanı sıra oyların yüzde 59’undan fazlası ile Tron ağında Süper Temsilci pozisyonuna ulaştığını da vurguladı. Binance’nin pozisyonunu destekleyen 650 seçmenden bir tanesi, bütün oyların yaklaşık yüzde 99,60’ını oluşturdu ve 12 miyar adeta yakın TRX’e sahip olduğunu gösterdi. Bu adresin daha önce Binance tarafından kullanılan soğuk depolama cüzdanı olduğu bilinmekteydi.

Binance’nin bu adımının tartışma yaratıp yaratmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment