Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dallas Mavericks Dogecoin ile Bilet Satacak

NBA takımlarından Dallas Mavericks, Dogecoin ile ödeme almaya hazırlanıyor. Kullanıcılar DOGE ile bilet ve çevrim içi mağazadan ürün alabilecek.

Dogecoin ile yapılacak Dallas Mavericks bilet satışları, anlaşmaları bulunan kripto para ödeme şirketi BitPay aracılığıyla gerçekleşecek. Business Insider haberinde, Mark Cuban’ın bu kararı takımla birlikte aldığı belirtiliyor. Cuban, “Bu işi yaptık çünkü yapma fırsatımız var.” dedi.

BitPay ile ödeme seçenekleri genişledi

BitPay ödeme şirketi, DOGE’yi kabul etmeye başladığını duyurmasıyla bu hizmetten faydalanacak olan ilk işletmenin Dallas Mavericks olduğunu açıkladı. Dogecoin’in BitPay’e katılmasıyla birlikte kullanıcılar artık toplamda 8 kripto para ile ödeme yapma imkanı bulacak. BitPay’in kullanıma sunduğu kripto paralar; BTC, BCH, ETH, USDC, GUSD, PAX, BUSD ve DOGE şeklindedir.

Mark Cuban, “Bazen iş dünyasında ilgi çekici, eğlenceli şeyler veya PR yapmak gerekiyor. Bu yüzden muhtemelen sonsuza dek DOGE kabul etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Dogecoin’i öğrenmek isteyenlere tavsiye

Mark Cuban, Dogecoin hakkında bir şeyler öğrenmek isteyenlerin TikTok kullanan gençlere kulak vermesini öğütledi. Cuban, “TikTok kullananlar Dogecoin’i biliyor. Onlara kulak verin, size her şeyi anlatacaklardır.” yorumunu yaptı.

Takım iki yıldır bitcoin kabul ediyor

Dallas Mavericks, Ağustos 2019’da yayınladığı bir duyuruda Bitcoin ile yapılacak ödemeleri kabul edeceğini duyurmuştu. Online bilet ve ürün alışverişlerinde BTC ile ödemeler o tarihten beri kabul ediliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!