Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dan Larimer: EOS, Bütün Blockchain İşlemlerinin Yüzde 60’ını Oluşturuyor!

EOS geçtiğimiz hafta boyunca büyük bir haberin beklentisi ile toplamda %22.12’lik bir devasa artış yaşadı ve piyasa durgunken büyük bir değer kazandı. EOS blockchain ağı geçtiğimiz 1 Haziran tarihinde büyük haberi açıkladı ve Voice sosyal medya platformu ile olan entegrasyonunu duyurdu.

EOS.IO ekibi buna ek olarak dünyanın en büyük kripto para borsalarından olan Coinbase bünyesinde bireysel kullanıcıların alım satımı için de listelendi. Listelenmeye ek olarak Coinbase Earn platformuna da dahil edilen EOS, kısa eğitsel videoları izleyen kullanıcılara 10’ar dolar değerinde EOS da dağıtmaya başladı.

Larimer, büyük haberi paylaştığı dakikalarda yaptığı bir açıklamada, EOS’un blockchain ağının, küresel çaptaki bütün blockchain ağlarında yapılan işlemlerin %60’ından fazlasına ev sahipliği yaptığını vurguladı. Blocktivity’nin işlem hacmi verilerine göre EOS kesinlikle en çok işlem sayısı açısından piyasayı domine etmekte.

EOS’un en büyük iki rakibi konumundaki Ethereum ve Tron ise blockchain işlemleri konusunda sırasıyla beşinci ve altıncı sırada yer almakta. CTO, açıklamasının devamında blockchain ağlarında %48 oranında günlük aktif kullanıcı bulunduğunu ve artışın devam edeceğini ifade etti.

EOS basın saatine göre %7.62’lik bir düşüş ile 7.34 dolardan işlem görmekte ve piyasa genel olarak düşüşe geçti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment