Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İlk Bitcoin Madencilik Havuzu Marka Değişikliğine Gidiyor!

Hizmetlerini halka açık bir şekilde yapan dünyanın ilk kripto para madencilik havuzu Slush Pool’un arkasındaki firma, isim ve marka değişikliğine gidiyor.

Prag merkezli Braiins firmasının adı büyük ihtimalle Slush Pool’dan daha az duyulmuştur. Slush  Pool dünyanın en büyük Bitcoin madencilik havuzlarından birisi ve basın saatine göre BTC’nin hashrate’inin %9’una sahip. Braiins, bundan altı yıl önce Slush Pool’u satın almıştı ve o tarihten bu yana havuzu işletmeye devam ediyor. Braiins yeni hamle ile Slush Pool’un sahibi olduğunu daha belli etme niyetinde ve logosu ile ürünün internet sitesini sıfırdan yeniden tasarlayacak.

Braiins yöneticilerinden Lubos Buracinsky konu hakkında şunları ifade etti:

”Slush Pool’u altı yıldan daha fazla süre çalıştırdıktan ve geliştirdikten sonra, daha görünür bir pozisyon almayı planlıyoruz.”

Braiins söz konusu yeniden markalaştırma süreci sonrası bütün ürünlerini tek bir kategori altında birleştirmeyi amaçlıyor.

”Marka değişimi buna ek olarak bizim diğer ürünlerimiz ile hizmetlerimizi de birleştirecek.”

Braiins yetkilileri konu hakkında yaptıkları açıklamada madencilerin endişe etmesine gerek olmadığını ve marka değişiminin bir risk arz etmediğini belirttiler. Bitcoin, yakın zamanda yaşadığı fiyat artışı ile madencilerin ağa geri dönmesini sağlamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment