Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

DappRadar’dan Cardano (ADA) Geliştiricilerine İyi Haber: Ağ Desteği

Dünyanın en büyük merkeziyetsiz uygulama (dApp) mağazalarından biri olan DappRadar, Cardano (ADA) blockchain’ini destekleyeceğini açıkladı.

DappRadar 5 Eylül tarihinde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Cardano ağını yakında destekleyeceklerini bildirdi. Şirket, Cardano geliştiricilerinin sözleşmelerini göndermeye başlayabileceklerini belirtti.

Mağaza, Cardano geliştiricilerinin uygulamalarını mağaza üzerinde yayınlayabilmeleri için sadece uygulama ücretlerini aldıkları bech34 formatındaki sözleşmeleri ve ücretleri aldıkları hesaplarını mağazaya sunmaları gerektiğini söyledi.

Haberi beğeniyle karşılayan geliştiriciler, sosyal medya üzerinden DappRadar’ın gönderisine takdir bildiren cevaplarla karşılık verdiler.

Cardano, geliştiricisi Charles Hoskinson tarafından 22 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirileceği duyurulan Cardano Vasil Hardfork güncellemesine oldukça kısa bir süre kalmış olmasına rağmen beklenen ilgiyi toplayamıyor gibi görünüyor. Uzmanlar, Cardano’daki yatay hareketlerin nedeninin uzun süredir hakkında ortaya atılan merkezi bir yapıya sahip olduğu ve menkul kıymet nitelikleri taşıdığı iddiaları ile ilgili olabileceğini ifade ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!