Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dash Londra’da Önemli Bir Konferansa Ev Sahipliği Yapıyor

Dijital para birimi Dash, 24 Eylül’de Londra’da önemli bir konferansa ev sahipliği yapıyor. Konferans Keynote tarafından organize ediliyor. Keynote şirketi Miami’deki Kuzey Amerika Bitcoin Konferansına ve World Blockchain Forum’a ev sahipliği yapmıştı.

Dash çekirdek ekip CEO’su Ryan Taylor, konferansta önemli açıklamalarda bulunacaklarını ve iş ortaklıklarının açıklanacağını duyurdu. Konferans Londra’da Oval Space’de gerçekleştirilecek.

Konferansın zamanlaması ise oldukça uygun seçilmiş çünkü aynı yerde ertesi gün World Blockchain Forum gerçekleştirilecek.

Konferansta yaklaşık 350 katılımcı olacak. Ryan Taylor ve kurucu Evan Duffield açılış konuşmacıları olacak.

Etkinlikte yaklaşmakta olan Evolution güncellemesinin geliştirilmesi, Dash Debit Kartı ve yeni açıklanan Dash Labs hakkında panel oturumları gerçekleştirilecek.

Token başına fiyatlar aniden yükselince Dash’te gelişmeler yaşandı. İşlem hacmi 225$’dan 360$’a yükseldi. O zamandan beri fiyat aralığı 280-300$ aralığında yer alıyor. Dash Ocak 2014’te Evan Duffield tarafından yaratılan eski alternatif kripto paralardan biridir. Adı ilk olarak Xcoin sonra Darkcoin ve son olarak Dash olarak değiştirildi.

Dash Force News Genel Yayın Yönetmeni Joel Valenzuela:

“En son ve en büyük teknolojinin çevresinde dolaşan bir alanda, Dash’in ana teklifi olan basit ve ucuz merkezsiz ödeme sistemi günümüz şartları için biraz ‘sıkıcı’.”

Gerçekten de, mevcut hype döngüsü akıllı sözleşmeler ve ICO‘larla daha fazla ilgili gibi görünüyor. Valenzuela:

“Evolution, sorunsuz ve kullanıcı dostu bir deneyim getirmeyi amaçlamaktadır. Hatta büyükanneniz bile bu sistem ile kripto paraları anlar hale gelecektir. Evolution, PayPal benzeri bir deneyim sunacaktır.” diye ekledi

Dash, sıradan kullanıcılar ve madenciler(tabaka 1) ile masternode (tabaka 2) arasında bölünmüş ağa sahiptir. Bu masternode’lar  PrivateSend, InstantSend ve Dash dahil olmak üzere ‘merkezi olmayan Blockchain’ sistemi sağlar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment