Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

DASH, Yeni Bir Global Ödeme Yöntemi Şirketi İle İş Birliği Yaptı

Dash, global ödeme yöntemi şirketi Alo Gateway ile bir iş birliği anlaşması yaptığını açıkladı. Alt koinin gelecekte kullanım alanını genişletmesi umulan anlaşma kapsamında Alo Gateway sistemine DASH koini desteğinin eklendiği belirtildi. Bu anlaşma sayesinde Alo Gateway platformunu kullanan kişiler, birbirlerine DASH gönderip, birbirlerinden DASH satın alabilecek.

Kripto para sektöründe ciddi bir çıkış yapmak isteyen ve de sektördeki en kullanıcı dostu kripto para olabilmek için çalışmalarını sürdüren DASH ekibi, bu anlaşmadan dolayı oldukça mutlu olurken, DASH yatırımcısı da bu iş birliği anlaşmasından duyduğu memnuniyeti, çeşitli sosyal medya kanalları vasıtası ile dile getirdi.

Konuyla ilgili konuşan Alo Gateway CEO’su Sherwin Quiambao, şunları söyledi:

”DASH’i platformumuza aldığımız ilk birkaç dijital ürün arasında seçtik ve bunun da belirli sebepleri var. Birincisi, DASH Blockchain ağında en hızlı gönderim yapan ve bununla birlikte en az komisyon ücreti ödenen koinlerin başında geliyor. Aynı zamanda, DASH’in çok da aktif bir topluluğu var ve özellikle bu topluluk Asya ve Avrupa’nın çeşitli bölgelerinde çok iyi faaliyet gösteren bir ekip haline geldi. Biz de bu pazarlarda, büyümek için ciddi fırsatlar görüyoruz.”

Bu iş birliğinin hem Alo Gateway, hem de DASH için çok önemli olabileceğine değinen uzmanlar, DASH’in Asya’daki kullanım alanının da giderek artacağını ön görüyor. Konuyla ilgili görüş bildiren DASH’in büyüme ve gelişmeden sorumlu yöneticisi Karen Hsu, şöyle konuştu:

”Alo Gateway’e Blockchain kullanımı konusunda yardım edeceğimiz için heyecanlııyız. Asya’da ciddi kullanıcısı olan ve her geçen gün büyüyen bir şirketten bahsediyoruz. Dash’i da Bitcoin, Litecoin ve Ether ile birlikte aynı platformda görecek olmak bizim için gayet güzel bir gelişme.”

DASH CEO’su Ryan Taylor ise şöyle konuştu:

”DASH için çok önemli bir adım olduğunun farkındayız. Alo Gateway, çok tanınan ve bilinen bir ödeme platformu. Büyük saygı duyulan bir şirket. Dash’in böyle stratejik ve önemli bir iş birliğine imza atması, iki taraf için de gayet olmulu olacaktır. Biz de DASH ekibi olarak başta Asya olmak üzere dünyanın dört bir yanında büyümeye ve gelişmeye devam etmek istiyoruz.”

DASH, bu yazının kaleme alındığı dakikalarda yüzde 0.13’lük bir artış ile 262 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment