Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

DataLight, Hype Index’i Tanıttı: Koinin Sosyal Medyada Ne Kadar Konuşulduğu Takip Edilecek!

Kripto para analiz firması Data Light, kripto paraların değerlendirilmesinde kullanılacak yeni özellikleri tanıtan bir basın açıklaması kaleme aldı. Yapılan açıklamada, şirketin yaptığı yeni araçlar sayesinde; geleneksel piyasalarda yer alan pazar metriklerinin, kripto para piyasalaırna ilk kez uygulanabileceği kaydedildi.

Daha Light’a göre bu yeni özellikler hem bireysel hem de kurumsal yatırımcılar için son derece kullanışlı olacak. Oldukça karmaşık veri setlerini ve tüm işlemlerin datasını toplayacak olan ve bunu da müşterilerine kolaylaştırılmış ve kullanımı kolay bir şekilde sunmayı amaçlayan platform, bu noktada yatırımcılar için gereken temel analiz araçlarına olan ihtiyacı da karşılamış olacak.

Data Light’tan yapılan açıklamada şirketin günlük bazda sosyal medyada paylaşılan 3 milyondan fazla mesaj ile borsalarda yapılan 10 milyondan fazla işlemi günlük olarak analiz ettiği ifade edildi.

Firmanın aynı zamanda Ethereum ve Bitcoin gibi halka açık ağlarda görülecek olan bilgileri de topladığı kaydedildi. Datanın daha sonra kullanıcılara çok daha kolay bir şekilde ulaştırılacağı da gelen haberler arasında. Daha sonra bu verileri alacak olan kullanıcılar, kendi ihtiyaçları doğrultusunda bu verileri trading işlemlerinde kullanma şansına sahip olacak.

Data Light’ın sunduğu yeni hizmetler arasında ‘Hype Index’ gibi ilginç bir endeks de yer alıyor. Bu endeksin, ilgili tokenin ya da koinin sosyal medyada ne kadar fazla konuşulduğu ve ne kadar popüler olduğu gibi bilgiler yer alacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment