Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dediklerinin Tersi Çıkan Sunucu Yanıldığını İtiraf Etti: Bitcoin Satın Alın!

Reyting rekorları kıran ABD’li popüler sunucu Jim Cramer, Bitcoin (BTC) konusunda yanıldığını kabul etti.

Jim Cramer daha önceden yaptığı hatalı Bitcoin çağrıları hakkında konuştu. Takipçilerini çok erken Bitcoin satmaya davet ettiğini kabul eden Cramer, aynı zamanda kendisinin Bitcoin yatırımından çok fazla para kazandığını söyleyerek çarpıcı bir iki yüzlülüğü gözler önüne serdi.

Popüler sunucu geçtiğimiz dönemde yaptığı yanlış tahminlerle sık sık gündeme gelmişti. Cramer konu hakkında yaptığı son açıklamada eğer Bitcoin’i seviyorsanız satın alabilirsiniz dedi:

Bakın eğer Bitcoin’i seviyorsanız, Bitcoin satın alın. Benim görüşüm her zaman bu olmuştur. Bir süre hoşuma gitti ve para kazanıldığına karar verdim ama erken davranmışım.

Cramer 5 Aralık 2022 tarihinde Bitcoin fiyatı 17.150 gibi neredeyse uzun vadeli dip sayılabilecek bir fiyattayken, yatırımcılarına maliyetleri ne olursa olsun ellerindeki tüm Bitcoinleri satmalarını tavsiye etmişti. O günlerde Bitcoin’in 12 bin dolar bandına kadar düşeceğine inanan sunucu, bu tahmininde fiyaskoya uğradı.

Bitcoin fiyatı Cramer’in herkesi satmaya davet ettiği o noktadan günümüze %118 artış sergiledi. Popüler sunucu aynı dönemde Ripple (XRP), Cardano (ADA) ve Dogecoin’in (DOGE) sıfıra düşebileceğini öne sürmüştü.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,5 yükseliş sergileyen BTC, yazım esnasında 37.565 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!