Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Sunucu Jim Cramer Uyardı: Bu 3 Altcoin Sıfırlanacak! Hala Geç Değil

Reyting rekorları kıran ABD’li popüler sunucu Jim Cramer, Ripple (XRP), Cardano (ADA) ve Dogecoin’in (DOGE) sıfıra düşebileceğini iddia etti.

Jim Cramer “Mad Money” adlı programın yakın tarihli bir bölümünde, Ripple (XRP), Cardano (ADA) ve Dogecoin (DOGE) gibi altcoinlerin muhtemelen sıfır dolara kadar düşeceğini öne sürdü. Cramer bu açıklamasına ek olarak, yatırımcıları düşen kripto para fiyatlarına rağmen kripto para varlıklarını elden çıkarmak için çok geç olmadığı konusunda uyardı. Kripto paraların halen daha “aşırı değerli” olduğunu öne süren Cramer, özellikle altcoinler konusunda endişelerini dile getirmekten çekinmedi.

Cramer, dünyanın en büyük stabilcoin’i olan Tether’i (USDT) de hedef alarak şirketin USDT rezerv desteği konusundaki şüphelerini dile getirdi. Sözlerine sert ifadelerle devam eden sunucu, kripto paraları 2000’li yılların başlarındaki dot-com balonuna benzetti. Vukuatlı sunucu Cramer her ne kadar bir medya yüzü olarak yatırımcılar tarafından çoğu zaman alay konusu olsa da kendisi haziran ayında yaşanan düşüşü Mad Money programlarında doğru bir şekilde tahmin etmişti.

Öte yandan Cramer, önceki programlarında Bitcoin (BTC) için de 12 bin dolarlık bir hedef vermişti. Henüz bu hedefi gerçekleşmemiş olsa da sunucu beklentisini sürdürmeye devam ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!