Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Destekli Token İçin Büyük Yakım Haberi: Yükseliş İçin Yeterli Olmadı

Binance destekli merkeziyetsiz borsa (DEX) PancakeSwap’in yerel token’ı CAKE uzun bir süredir yatay hareketine devam ederken milyonlarca dolarlık yakım bile bu döngüyü değiştirmeye yeterli olmadı.

PancakeSwap 5 Aralık tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, 28 milyon dolar değerinde 6,9 milyon CAKE’in yakıldığını duyurdu. Ancak haber akışı bile uzun bir süredir 4 dolar seviyelerinde işlem gören CAKE’e volatilite sağlamaya yeterli olmadı.

CoinMarketCap verilerine göre toplam 349 milyon ve dolaşımda 157 milyon arzı bulunan CAKE’in fiyatına dolaşımdaki arzın %4,4’üne tekabül eden bu büyük yakım haberi bile etki etmedi. Uzmanlara göre FTX iflası sonrasında önemli bir ralli yaşayarak geçtiğimiz iki hafta içerisinde %12’den fazla değer kazanan CAKE, kripto para piyasasının geneline bakıldığında yine de performans bakımından geride kaldı.

Öte yandan PancakeSwap’in ekim ayı içerisinde yapılan bir oylama sonucunda merkeziyetsiz bir finans uygulaması olarak yeni başlatılan Aptos (APT) ağına entegre olmasına dair bir karar alınmış ve kasım ayında karar uygulanmaya başlamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!