Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Balinalar Haber Akışı İle Bu Altcoin’e Yöneldi: Son İki Haftada Yüklü Alım

On-chain verilerine göre balinalar staking lansmanını bir fırsat olarak gördü ve geçtiğimiz 2 hafta içerisinde yüklü miktarda ChainLink (LINK) topladı.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından paylaşılan verilere göre balinalar son haftalarda yüklü miktarda LINK topladı. Analistlere göre balinaların LINK üzerindeki bu talebinin, platformun bugün hayata geçen LINK stake v0.1 haberinin yarattığı potansiyel kazanç ihtimalinden kaynaklandığı düşünülüyor. Veriler, özellikle bir balinanın 23 Kasım tarihinden bu yana 107,6 milyon dolar değerinde 14,3 milyon LINK satın aldığını ortaya koydu. Lookonchain’e göre bu adresin bir şirkete ait olma ihtimali bulunuyor.

Ciddi miktarda LINK toplayan bir diğer adres ise “0xd51b” oldu. Bu adres 30 Kasım’da Uniswap üzerinden 2,15 milyon dolar değerinde 284.496 adet LINK satın aldı. Belirtilen adresin adet başı ortalama alış fiyatı 7,69 dolardı.

Yakın tarihte tek seferde büyük alım yapan bir diğer adres ise “0xe6a5” olarak kayıtlara geçti. Bu adres 1inch platformu üzerinden 500.000 DAI karşılığında 66.723 adet LINK satın aldı. Söz konusu balinanın ortalama adet başı alım fiyatı ise 7,49 dolardı.

LINK stake etme işlemi ise bugün itibariyle başladı. CoinGecko verilerine göre LINK fiyatı son 2 hafta içerisinde %30’dan fazla değer kazandı ve haberin kaleme alındığı esnada 7,25 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!