Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kritik Teklif Topluluk Tarafından Onaylandı: Pancakeswap (CAKE) Kasım Sonunda Aptos (APT) Ağında Çalışmaya Başlayacak

Merkeziyetsiz borsa Pancakeswap’ın (CAKE), yeni başlatılan blokzinciri Aptos’ta DEX (merkeziyetsiz finans) olarak çalışmasına yönelik yapılan oylama topluluk tarafından onaylandı.

Pancakeswap, Ethereum ağında popülerlik kazanmış ve geçtiğimiz boğa sezonunun parlayan yıldızlarından bir tanesi olarak hatırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde ekip tarafından topluluğa sunulan teklif ile Pancakeswap’ı yeni bir blokzincir olan Aptos üzerinde çalışması oylandı.

Topluluk oylamasında teklifin kabul edilmesi yönünde %98,85’lik bir pozitif sonuç çıktı. Kabul edilen bu teklife göre Pancakeswap’ın yerel token’ı olan CAKE, DEX’in ana özelliklerinden dördü ile birlikte Aptos’a entegre edilecek.

Pancakeswap’a farklı ağlar üzerinde çalışma şansı verecek olan bu entegrasyon kripto camiasının güçlü iş birliklerinden birini temsil eder nitelikte karşımıza çıkıyor. Ekibin açıklamasına göre, Pancakeswap’a ait farm, pool ve stake gibi özellikler kasım ayının sonuna kadar kullanıma sunacak. Pancakeswap ayrıca Aptos’un yerel tokeni APT için likidite havuzları kuracak. Analistlere göre bu entegrasyon hem CAKE için hem de APT için ileriye dönük olumlu sonuçlar yaratabilir.

DefiLlama verilerine göre Uniswap’ın ardından en büyük ikinci DEX konumunda bulunan Pancakeswap, toplam kilitli varlık (TVL) değerine bakıldığında Curve Finance’in (CRV) gerisinde, üçüncü sırada yer alıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!