Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Merkeziyetsiz Borsa (DEX) PancakeSwap Ethereum Entegrasyonunun Ardından Aptos Ağına Genişlemeyi Düşünüyor

Binance destekli merkeziyetsiz kripto para borsası (DEX) Pancakeswap’ın geliştirici ekibi, platformun yeni piyasaya sürülen Aptos blockchain’ine genişletilmesini önerdi.

Geliştirici ekip tarafından sunulan teklifte, ana özelliklerden dört tanesi olan swap, farm, pool ve ilk halka arz (IFO) özelliklerinin Aptos ağına genişletilmesi yönünde öneride bulunuldu. 21 Ekim’de başlayacak oylama, 23 Ekim’de sonuçlanacak. Teklifin topluluk tarafından kabul edilmesi durumunda, entegrasyonun dördüncü çeyrekte tamamlanması bekleniyor.

Teklif içerisinde, BNB Chain’de yer alan borsanın yerel token’ı CAKE’in Aptos ağında da bir sürümünün oluşturulması yer alıyor.

PancakeSwap, geçtiğimiz haftalarda Ethereum ağına genişletilmişti. 4 Ekim tarihinde Pancakeswap, entegrasyonun sağlandığını duyurmuştu.

DefiLlama verilerine göre Uniswap’ın ardından en büyük ikinci DEX konumunda bulunan Pancakeswap, toplam kilitli varlık (TVL) değerine bakıldığında Curve Finance’in (CRV) gerisinde, üçüncü sırada yer alıyor.

Birçok yatırımcı ve piyasa yorumcusuna göre en iyi blockchainlerden biri olarak görünen Aptos, 12 Ekim’de yayına girdi ve projenin yerel token’ı APT yazım esnasında 7,45 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!