Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İlk DeFi NFT Projesi: NFT Sahipleri Pasif Gelir Elde Edebilecek

Blockchain girişimi IO Investment Academy, küçük yatırımcıların büyük bir hedge fonuna erişmesini sağlayacak ilk merkeziyetsiz finans (DeFi) NFT projesini başlatıyor. 

2021 yılındaki getirisinin %300 olduğu belirtilen 21 Nisan tarihli basın bülteninde, şirketin NFT satışları yoluyla sermayesini artırarak gerekli paraya sahip olmayan küçük yatırımcıların hedge fonuna erişmesine imkan sağlanacağı belirtildi.

Şirket yaptığı açıklamada, NFT satışından elde edilen gelirin %80’ini 100.000 dolar ile 500 milyon aralığındaki hedge fonlarına yatıracaklarını ve fondan elde edilecek faizin NFT sahiplerine pasif gelir olarak dağıtılacağı belirtildi.

Şirket Pantera Capital’in fonlarına yatırım yapacağını belirtti.

2013 yılında ilk blockchain odaklı yatırım portföyü oluşturan Pantera Capital’in, 8 farklı fon altında 6 milyar dolarlık blockchain varlığı yönettiği ve son 8 yılda %101’lik bir kazanç sağladıkları belirtildi. Pantera Capital’in portföyü için tıklayın.

Şirket yaptığı açıklamada:

Normal şartlar altında Pantera’nın hedge fonlarından birine yatırım yapabilmek için nitelikli yatırımcı olunması gerekiyor. Bu da yılda 200 bin dolardan fazla para kazanmanız ya da 1 milyon doların üzerinde net varlığa sahip olmanız anlamına geliyor.

dedi.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!