Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

DeFi Protokolü BNB Chain Genişlemesini Duyurdu, Token Fiyatı Uçuşa Geçti

Merkeziyetsiz iletişim ağı Push Protocol’ün yerel token’ı PUSH, ağın BNB Chain’e genişleyeceğini duyurmasıyla sert yükseliş yaşadı. 

Push Protocol, daha fazla kullanıcı kazanma planları doğrultusunda kullanıcı tabanını genişletmek için BNB Chain’e genişleyeceğini duyurdu. Ethereum (ETH) ağında piyasaya sürülen Push Protocol, Polygon (MATIC) ağına genişlemesinin ardından şimdi de BNB Chain’de yerini alacak.

Push Protocol’ün proje lideri ve kurucusu Harsh Rajat konuyla ilgili Coindesk’e yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Şimdiye kadar Push Protocol’ün web3 bildirim hizmetleri Ethereum ve Polygon ile sınırlıydı. BNB Chain’in perakende yatırımcılar arasında son derece popüler olduğunu biliyoruz ve teklifimizi bu tamamen yeni segmente genişletmekten heyecan duyuyoruz.

Gün içerisinde 0,319 seviyelerinde seyreden PUSH, haberin ortaya çıkmasıyla birlikte kısa süre içerisinde %50’den fazla yükseliş yaşayarak 0,487 dolar seviyelerine ulaştı. 

CoinGecko verilerine göre 24 saatlik periyotta %38 yükseliş yaşayan PUSH, yazım esnasında 0,4419 dolardan işlem görüyor.

Kripto cüzdanı sahiplerinin zincirler arası bildirimler ve işlem verileri göndermesine olanak sağlayan Push Protocol, aynı zamanda cüzdanlar ve DeFi protokollerinde yazılım tabanlı mesajlaşmayı sağlamaktadır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!