Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Demirbaş Altcoin Ekibi Binance’e 120 Milyon Dolar Taşıdı: 5 Kez Yükseliş Getirmişti!

Merkeziyetsiz oracle ağı Chainlink ekibiyle bağlantılı bir cüzdan kripto para borsası Binance’e on milyonlarca dolarlık LINK transfer etti.

Chainlink ekibiyle bağlantılı bir adreste 15 Aralık günü beklenmedik bir aktivite görüldü. Blokzinciri analisti EmberCN tarafından aktarılan verilere göre dolaşımda olmayan 2 farklı Chainlink arz cüzdanı 162 milyon dolar değerindeki 11,25 milyon LINK’in kilidini açtı ve bu miktarın 128 milyon dolarlık kısmını kripto para borsası Binance’e aktardı.

Yaşanan bu son transferle birlikte dolaşımda olmayan arz cüzdanlarından son bir yıl içerisinde toplamda 6 kere Binance’e aktarım yapılmış oldu. Ekip benzer bir işlemi son olarak yaptığında LINK fiyatı ufak bir düşüş yaşamış fakat ardından gelen günlerde hızlı yükselişlerle dikkat çektmişti.

İki farklı cüzdan aracılığıyla parça parça yapılan işlemler yatırımcıların dikkatini topladı. Fakat bu işlemlere dair bilgilendirme geçtiğimiz süreçte Chainlink ekibi tarafından yapılmıştı.

Ekip dolaşım dışındaki cüzdanlardan zaman zaman borsalara transfer yapacağını ve serbest kalan bu tokenların proje içi sübvansiyonlar ile oracle ödülleri için kullanılacağını belirtmişti.

Son olarak eylül ayının başında 18,75 milyon LINK ekip tarafından aynı şekilde dolaşıma dahil edilmişti.

CoinGecko verilerine göre transferlerin etkisiyle son 24 saat içerisinde %8 düşüş yaşayan LINK, 15,3 dolar seviyesinden 14,1 dolara geriledi. LINK  yazım esnasında 14,4 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!