Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Altcoin’de 100 Milyon Dolarlık Dolaşım Dışı Token Binance’e Aktarıldı: Neler Oluyor?

2014 yılında piyasaya sürülen köklü proje Chainlink, dolaşımda olmayan arz cüzdanlarından yaklaşık 100 milyon dolar değerinde LINK’i Binance’e aktardı.

Chainlink cephesinde büyük bir kilit açılışı gerçekleşti. Etherscan’den alınan verilerine göre Chainlink geliştirici ekibine ait dolaşıma girmemiş milyonlarca LINK ile dolu 4 farklı cüzdandan yaklaşık 119 milyon dolar değerinde 18,75 milyon LINK dolaşıma dahil oldu. Kilidi açılan bu LINK’lerin mevcut fiyatla yaklaşık 98,5 milyon dolar değerinde 15,7 milyonu kripto para borsası Binance’e aktarıldı.

Yaşanan bu son transferle birlikte dolaşımda olmayan arz cüzdanlarından son bir yıl içerisinde toplamda 5 kere Binance’e aktarım yapılmış oldu. Söz konusu cüzdanlardan daha önce sırasıyla 17,5 milyon LINK, 14,55 milyon LINK, 6,1 milyon LINK ve 17,95 milyon LINK aktarımı yapıldı. Yapılan aktarımların büyük çoğunluğunun ardından LINK fiyatı kayda değer oranda değer kaybı yaşadı.

Aynı adresler yaklaşık 3 ay önce de 21 milyon LINK’in kilidini açmıştı. O günlerde konu hakkında açıklamada bulunan Chainlink ekibi serbest kalan bu tokenların proje içi sübvansiyonlar ve oracle ödülleri için kullanılacağını belirtmişti.

CoinGecko verilerine göre kilit açılımına paralel olarak %2 civarında değer kaybeden LINK 6,40 dolar seviyesinden 6,263 dolara kadar geriledi. LINK yazım esnasında 6,271 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!