Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Demirbaş Altcoin’e Daha Önce Yüzde 120 Yükseliş Getiren Arz Sinyali Yine Aktif

Kripto para piyasasının demirbaş altcoin’i ChainLink (LINK) daha önce %120 yükseliş getiren sinyale tekrardan kavuştu.

On-chain analiz platformu Santiment tarafından aktarılan verilere göre ChainLink, önemli bir yükselişin eşiğinde duruyor olabilir. Veriler, Chainlink’in borsalardaki arzının son 30 günde %23,0’dan %21,4’e düştüğünü gözler önüne serdi.

Benzer bir borsa arz düşüşü 15 Eylül-14 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleşmişti. Ardından LINK, 1 aylık süreçte %123 yükselerek kripto para boğasının fitilini ateşlemişti.

Chainlink’in borsalardaki arzı son 30 günde %23,0’dan %21,4’e düştü. LINK kripto paralarının borsalarda bu seviyedeki düşüşünü en son 15 Eylül’den 14 Ekim’e kadar gördüğümüzde, 15. sıradaki piyasa değeri olan kripto para önümüzdeki 4 hafta içinde %123 artış gösterdi.

ChainLink’in borsalardaki arzının düşmesi ve geçmişteki benzer durumların ardından gelen büyük fiyat artışları, yatırımcılar için olumlu bir işaret olabilir. Bu tür veriler, LINK’in önümüzdeki haftalarda önemli bir yükseliş yaşayabileceğini gösteriyor.

Kripto para piyasalarının dinamik ve öngörülemeyen doğası göz önüne alındığında, yatırımcıların bu tür sinyalleri dikkatle takip etmeleri ve stratejilerini buna göre ayarlamaları önemlidir.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %3 değer kaybeden LINK, yazım esnasında 13,82 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!