Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Deribit Binance’e Rakip Oluyor! Sıfır Komisyonlu Spot Ticaret İçin Tarih Açıklandı

Dünyanın en büyük kripto para opsiyon borsası Deribit, sıfır komisyonlu spot işlem hizmeti sunacağı yeni platformunun açılış tarihini duyurdu.

Deribit, sıfır komisyonla yeni spot işlem hizmeti sunacağı platformunun açılış tarihini duyurdu. Borsa tarafından yapılan açıklamada, yatırımcıların başlangıçta ilk olarak BTC/USDC, ETH/USDC ve ETH/BTC işlem çiftleriyle 24 Nisan tarihinde alım-satıma başlayabileceği belirtildi. Deribit’in platforma daha sonra ekleyeceği tüm işlem çiftlerinden de sıfır komisyon alınacak.

Borsada daha önce spot işlem çiftleri yer almıyordu ve kullanıcıların sadece opsiyon ve türev işlemlerine erişim sağlanıyordu.

Deribit’in baş ticari sorumlusu Luuk Strijers global basına yaptığı açıklamada platformun bu yeni özellik sayesinde daha kapsayıcı bir konuma geleceğini ifade etti:

Son birkaç aydır spot ticaret çözümünün uygulanması üzerinde çalışıyoruz. Bu son eklemeyle birlikte, platformumuz artık dijital varlık alanındaki kullanıcıların çeşitli ihtiyaçlarını karşılayan hem türev hem de spot ticaret çözümlerinden oluşan kapsamlı bir pakete sahip olacak.

Türev platformunda olduğu gibi Deribit’te spot alım satım, ABD’deki ve diğer bazı kısıtlı ülkelerdeki kullanıcılar tarafından kullanılamayacak.,

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!