Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Merakla Beklenen Altcoin Ana Ağı Başlatıyor: Tokenların Kilidi Açılacak!

Katman-1 (layer 1) blokchain’i Sui Network 3 Mayıs tarihinde ana ağını (mainnet) başlatacağını duyurdu.

Sui Network resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı yakın tarihli paylaşımında, 3 Mayıs tarihinde mainnet’in başlatılacağını beyan etti. Buna ek olarak aynı tarihte SUI tokenlarının kilidinin açılacağı da belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde belirli borsalar üzerinden IEO (İlk Borsa Teklifi) aracılığıyla tokenlarının bir kısmını satan Sui, airdrop yapmadığı için topluluğun tepkisini çekmişti. Öte yandan Sui ekibi, erken dönem kullanıcılara daha avantajlı bir fiyattan IEO sürecine dahil olma imkanı tanıdı.

SUI’nin IEO arzını halihazırda kripto para borsaları OKX, Bybit ve Kucoin tarafından gerçekleştiriliyor. Öte yandan projenin ana yatırımcısı Binance’in IEO sürecine dahil olmaması dikkat çekti. Kullanıcılar IEO aracılığıyla temin ettikleri varlıkları 3 Mayıs tarihinde satabilecekler.

Birçok firma tarafından yatırım alan ve en değerli blockchainlerden biri olması beklenen SUI, Çinli dev teknoloji şirketi Tencent’in bulut hizmetleri sağlayıcısı Tencent Cloud, ile iş birliği yapacağını açıklamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!