Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Alman Banka Bitcoin İçin İyimser: Yükselişte Kazanmak İçin En İyi Yol Microstrategy!

Berenberg, Bitcoin’in (BTC) yakın zamanda kaybettiği popülaritesini geri kazanacağını dile getirirken yükselişten faydalanmanın en iyi yolunun Microstrategy (MSTR) hisseleri olduğunu öne sürdü.

Alman bankacılık devi Berenberg yayınladığı bir raporda, Bitcoin’in yakın zamanda diğer kripto paralara ve tokenlara kaybettiği popülaritesini yeniden kazanacağını söyledi.

Banka, beklenen yükselişten halka açık şirketler aracılığıyla faydalanmanın en verimli yolunun MSTR olduğunu öne sürerken şirket için %30 artışla 430 dolar fiyat hedefinde bulundu. Ayrıca 2024’te gerçekleşmesi öngörülen Bitcoin halvinginin (yarılanma) MSTR’a pozitif yönde etkide bulunabileceğinin de altı çizildi.

Raporda, yatırımcıların kripto kışına rağmen kripto paraları hala iyi bir varlık çeşitlendirme aracı olarak gördüklerinin altı çizilirken son zamanda Bitcoin’in kaybettiği popülaritesini geri kazanmaya başladığına da değinildi.

Özellikle yapısı sayesinde regülasyon konusunda diğer dijital varlıklardan kendini tamamen ayırabilen Bitcoin’in politik tutumların sertleştiği bu günlerde kurumsal yatırımcılar tarafından dijital varlık piyasasına güvenli bir giriş olarak görüldüğü ima edildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!