Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Bankanın Kripto Şirketi Kurumsal Yatırımcıları Birbirine Bağlayacak!

Birleşik Krallık merkezli dev bankacılık grubu Standart Chartered destekli kripto saklama firması Zodia Custody, kurumsal müşterileri için yeni hizmetini başlatmaya hazırlanıyor.

Zodia Custody kurumsal firmalar için yeni bir kripto para saklama hizmeti başlatacağını açıkladı. “Interchange Connect” adı verilen ürün, kurumsal yatırımcılara Metaco, Fireblocks ve Copper’s ClearLoop gibi farklı hesaplar arasında kolayca kripto para transferi yapma ve borsa dışı işlemleri gerçekleştirme olanağı sunacak.

Borsa dışı işlemleri destekleyen ve yatırımcılara güvenli şekilde kripto paralarını saklayabilecekleri bir ortam yaratan bu hizmetin 2024 yılının ilk çeyreğinde kullanıma sunulması planlanıyor.

Özellikle kurumsal şirketlerin spot Bitcoin borsa yatırım fonlarını (ETF) bunun gibi borsa dışı faaliyet veren saklama hizmetlerine entegre edeceği düşünülüyor. Öte yandan Zodia zaman içinde daha fazla ağı ve şirketi çevrimiçi hale getirerek bünyesine dahil etmek istiyor.

Zodia Custody Ticari Direktörü James Harris konu hakkında yaptığı açıklamada, hızla gelişen ekosistemde küresel çözümler bulmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti:

Ekosistem hızla geliştikçe, kurumlara kapsamlı ve küresel çözümler sunmak için daha hızlı hareket ediyoruz. Interchange Connect, kendi banka sınıfı altyapımızı ve benzersiz saklama çözümlerimizi diğerlerine bağlayarak kurumlar için olasılıkları büyük ölçüde açıyor ve kurumların ek güvenli, güvenilir ve uyumlu uçtan uca hizmet yetenekleri kazanmasını sağlıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!