Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Bitcoin ATM Operatörü Bir İlke İmza Attı: Nasdaq’ta Listelendi, Fiyat 2x Yaptı!

Dünyanın en büyük Bitcoin ATM operatörü Bitcoin Depot (BTM) Nasdaq’da listelendi ve hisse fiyatı piyasa açılışından önce 2 kat değer kazandı.

Dev Bitcoin ATM operatörü Bitcoin Depot teknoloji borsası Nasdaq üzerinde listelendi. Listeleme işlemi, Bitcoin Depot ve GSR II Meteora’nın (GSRM) 885 milyon dolarlık birleşmesinin ardından geldi. Listelemenin ardından Bitcoin Depot hisseleri cuma günkü kapanışa kıyasla 2 kat değer kazandı.

ABD ve Kanada’da 7.500’den fazla kripto para ATM’si işleten şirket, kripto paraların artan popülaritesi ne paralel olarak hızlı bir büyümeye ev sahipliği yaptı. Bitcoin Depot, büyük bir ABD borsasında listelenen ilk Bitcoin ATM operatörü oldu.

Öte yandan geçtiğimiz dönemde Bitcoin Depot Wallet‘ı başlatan şirket ürün yelpazesine bir yenisini ekleyerek dikkatleri üstüne çekmeyi başardı. Bitcoin Depot, bugüne kadar Pantera Capital gibi yatırımcılardan 60 milyon doların üzerinde yatırım topladı.

Bitcoin Depot CEO’su Brandon Mintz yaşanan gelişmeler hakkında yaptığı açıklamada şu pozitif ifadelere yer verdi:

Birleşmenin tamamlanması ve Nasdaq’ta listelenmemiz, tüm Bitcoin Depot ekibi için önemli bir kilometre taşı ve inanılmaz derecede gurur verici bir an. Bitcoin Depot, Kuzey Amerika’daki en büyük pazar payıyla iyi bir konuma sahip ve bu işlemden elde edilecek ek sermaye, Bitcoin’i güvenli bir şekilde kitlelere ulaştırma misyonumuzu ilerletirken sayısız büyüme fırsatımızı desteklemeye yardımcı olacak.

Nasdaq verilerine göre listelemeyle birlikte 3,30 dolar seviyesinden 6,60 dolara kadar tırmanan BTM, yazım esnasında 3,43 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!